Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΑ 14 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ 2014


Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, πριν αποχαιρετήσουμε το 2014, θα σας δείξω τα δικά μου 14 αγαπημένα προϊόντα!! Τα έχω χρησιμοποιήσει όλα πάρα πολύ κι ακόμα περισσότερο τα έχω αγαπήσει!! 

1. Stufio Fix - MAC :


Η αγάπη που έχω σε αυτό το προϊόν είναι μεγάλη. Έχω μία απόχρωση για το χειμώνα και μία για το καλοκαίρι.. Καλυπτικό, χωρίς να δείχνει παστωμένο το πρόσωπο!! Μου τελειώνει και το ξαναπαίρνω!!

2. KRYOLAN - Lipstick:

Γενικώς δε φοράω πολύ έντονα κραγιόν γιατί δεν μου
αρέσουν πάνω μου! Αγαπώ τα nude χρώματα. Αυτό όμως μου ταίριαξε πολύ! Πάντα αυτό έπιανα όταν χρειαζόμουν κάτι πιο έντονο...Η απόχρωση του είναι η LF418.Είναι σταθερό στα χείλη! Δεν θα το έλεγα τελείως matte.

3. ΤΗΕ BALM - INSTAIN BLUSH:

Εξαιρετικό χρώμα (Houndstooth) . Πολύ καλή διάρκεια. Υπέροχη συσκευασία. Το καλύτερο ρουζ που προστέθηκε στη συλλογή μου το 2014!!

4. STEAMCREAM:

Τη χρησιμοποιώ μόνο στο πρόσωπο για τη βραδινή μου ενυδάτωση. Εκτός από τη συσκευασία που είναι πανέμορφη, η κρέμα είναι πολύ καλή και ενυδατώνει την επιδερμίδα μου ειδικά το χειμώνα που το έχει περισσότερο ανάγκη!

5. BIODERMA - Sensibio H2O:

Δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει από τα αγαπημένα μου!!! Πάντα υπάρχει στο μπάνιο μου! Είναι το μόνο νεράκι που έχει συστήσει η δερματολόγος μου, το οποίο είναι ότι πρέπει για την ευαίσθητη επιδερμίδα μου!

6. FRESH LINE - Cassandra Body Milk:

Πρώτη φορά το δοκίμασα από ένα δειγματάκι που μου έφερε η φίλη μου!! Αυτό ήταν... Την ερωτεύτηκα!! Αν και ανήκει στις πρώτες σειρές που έβγαλε η Fresh Line, παραμένει ακόμα μία από τις αγαπημένες μου!! Το άρωμα της δεν φεύγει με τίποτα όσες ώρες κι αν περάσουν!!Περιέχει και shimmer το οποίο κάνει την επιδερμίδα πραγματικά λαμπερή!!

7. THE BALM - Mary Lou Manizer :

Τα λόγια είναι περιττά! Αγαπημένο Highlighter..Δίνει μια υπέροχη λάμψη! Πάντα αυτό καταλήγω να φοράω..

8. Milani - Lipstick (26 Nude creme):

 


Αν και το πήρα τους τελευταίους μήνες του 2014, το έχω λιώσει.. Το φοράω συνέχεια.. Είναι ένα πολύ ευκολοφόρετο nude χρώμα που ταιριάζει με οποιοδήποτε μακιγιάζ κι αν κάνω!!

9. PHARMASEPT - Face cleansing & Demake-up gel:

Ό,τι προϊόν κι αν δοκίμασα από αυτή την εταιρεία με άφησε πραγματικά απόλυτα ικανοποιημένη! Έτσι και το καθαριστικό προσώπου κέρδισε φέτος μία θέση στην καθημερινή μου περιποίηση. 

10. Wet & Wild - Eye Shadow Trio:

Φέτος είχα μοιραστεί ανάμεσα σε δυο πόλεις λόγω δουλειάς και πάντα στο νεσεσέρ που έπαιρνα μαζί μου έβαζα αυτές..  Περιέχει φυσικά χρώματα κι έτσι χρησιμοποιούσα αυτή. Τα χρώματα έχουν πολύ καλή απόδοση!!Με κάλυπτε αρκετά αυτή η μικρή παλετιτσα φέτος!!

11. LIERAC - Solution keratolytique anti-imperfections:

Δυστυχώς έχω κάποια σπυράκια στο πρόσωπο μου! :(  Αυτή η lotion όμως θα έλεγα ότι είναι μαγική.. Χρησιμοποιώντας τη, τα σπυράκια μου φεύγουν εύκολα και δεν με ταλαιπωρούν. Την αγαπώ!!

12. Essence - eyeliner pen (extra longlasting):

Το συγκεκριμένο έχει πολύ έντονο χρώμα, μεγάλη διάρκεια και πολύ καλή και λεπτή μύτη!! Όταν βγαίνω έξω ερχονται συνεχώς και με ρωτάνε ποιο είναι το eyeliner που φοράω!! Συγκεντρώνει πολλά θετικά και θα συνεχίσω να το προτιμώ!!

13. The Body Shop- White Musk Smoky Rose : 

Λατρεύω τα αρωματάκια του The Body Shop. To 2014 χρησιμοποίησα αυτό εκτός από τους καλοκαιρινούς μήνες.. Ωραία μυρωδιά, καλή διάρκεια!!! Θέλω να δοκιμάσω κι άλλα!!!

14. Sunsilk - Κρέμα χωρίς ξέβγαλμα :

Ένα προϊόν έκπληξη είναι αυτή η κρέμα από τη sunsilk. Κάνει πολύ ωραία τα μαλλιά μου!! Το καλοκαίρι με έσωσε γιατί δεν χρειαζόταν να τα κάψω.. Δίνει πολύ ωραία φόρμα.. Δεν το περίμενα!! Θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω και τα άλλα χρώματα. 

Αυτά λοιπόν ήταν τα προϊόντα που εγώ ξεχώρισα τη χρονιά που μας πέρασε!!! Τα δικά σας ποια ήταν?? 

Αποχαιρετώντας το 2014, εύχομαι το 2015 να σας φέρει ό,τι επιθυμείτε και πάνω απ' ΄όλα υγεία!!!

Καλές γιορτές σε όλους!! Φιλιά πολλά... 

Δήμητρα..



Σχόλια

  1. Το νεράκι της Bioderma είναι φανταστικό...Όπως και το highlighter <3
    Φιλιά & Καλές Γιορτές, Λίλα από το www.beautymaniac.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως φοβερά και σταθερές αξίες.. Φιλάκια πολλά Λίλα μου, καλές γιορτές με υγεία κι ευτυχία σου εύχομαι!!

      Διαγραφή
  2. Έχεις αρκετά πράγματα στα αγαπημένα σου που θα ήθελα να δοκιμάσω, όπως την πούδρα της mac! Το bioderma είναι και δικό μου αγαπημένο!! <3 Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ωραία πούδρα.. Αξίζει πραγματικά!!! Σε ευχαριστώ πολύ <3 Καλές γιορτές με υγεία κι ευτυχία σου εύχομαι!!!

      Διαγραφή
  3. πολυ ωραιο post! Το κραγιον της kryolan, που το πηρες; οι σκιες wet and wild ειναι στην λιστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!! <3 Το πήρα από την έκθεση στην Αθήνα!! Έκαναν και E shop όμως!!
      https://gr.kryolan.com/proionta/heili/kragion
      Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ohh la la! Unboxing - ofarmakopoiosmou.gr

Γεια σας!! Τί κάνετε; Πώς τα περνάτε; Με καλοκαιρινή διάθεση πλέον είμαι και πάλι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας ένα νέο προϊόν που έφτασε στα χέρια μου! Σήμερα θα δούμε ένα προϊόν που έλαβα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο   ofarmakopoiosmou.gr  το οποίο φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον. Το προϊόν αυτό είναι το  Synchroline Synchrovit C  το οποίο θα βρεις   εδώ  . Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένας συμπυκνωμένος αντιγηραντικός ορός με βιταμίνη C, SOD  & Zinc. Υπόσχεται αντιρυτιδική προστασία και συνίσταται για ηλικίες 35 ετών και άνω ( Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όμως κι από μικρότερες ηλικίες ανάλογα με τις ανάγκες σας). Ο ορός αυτός υπόσχεται ότι σε  μόλις 30 ημέρες θεραπείας  καθημερινής βάσεως ελέγχει τη χρονογήρανση και φωτογήρανση, μειώνει τις ρυτίδες καθώς και τις γραμμές έκφρασης. Ακόμη βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος ενώ παράλληλα του χαρίζει ενυδάτωση.  Η χρήση που συνίσταται είναι 1-2 φορές την ημέρα ανάλογα με το βαθμό της φωτογήρανσης. Η κάθε συσκευασ

I Love Nude – Essence – Review

Γεια σας!! Τι κάνετε? Το σημερινό post είναι αφιερωμένο σε μία αγαπημένη εταιρεία πολλών από εμάς, την Essence και ειδικότερα στη σειρά « I love nude » που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Από τη συγκεκριμένη σειρά δοκίμασα τέσσερα προϊόντα μέσα από το b ( v ) loggers challenge που έκανε η Εύα από το http://fabandglowing.blogspot.gr/ H Εύα λοιπόν μέσα από το b ( v ) loggers challenge δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε προϊόντα που μόλις έχουν κυκλοφορήσει και να πούμε την άποψή μας. Έτσι λοιπόν είχα κι εγώ την ευκαιρία να δοκιμάσω μερικά προϊόντα της νέας αυτής σειράς!! Όπως είναι φανερό κι από το όνομα της νέα σειράς ( I love nude ) , η Essence δημιούργησε μία συλλογή με ποικιλία nude αποχρώσεων. Εγώ είμαι κορίτσι του nude ! Το προτιμώ στις περισσότερες περιπτώσεις. Γενικώς θεωρώ τα χρώματα αυτά σταθερή αξία!! Τα 4 nude προϊόντα που δοκίμασα είναι τα εξής: 1.      Essence XXXL nude lip gloss 06 Soft Almond 2.     Essence I love trends 03 I ‘m lost in y

Unboxing/Review - ofarmakopoiosmou.gr

Γεια σας!!  Στο σημερινό post  θα σας μιλήσω για δύο προϊόντα που έλαβα και δοκίμασα από το ηλεκτρονικό φαρμακειο  ofarmakopoiosmou.gr  για το οποίο σας είχα μιλήσει σε προηγούμενο post! (δες  εδώ )  Τα προϊόντα λοιπόν για τα οποία θα σας μιλήσω είναι η κρέμα προσώπου από Bepanthol καθώς και το νεράκι micellar απο Cleria .  H κρέμα προσώπου της Bepanthol εμπεριέχει προβιταμίνη B5 και άλλα θρεπτικά συστατικά. Υπόσχεται ότι αναπλάθει και ενυδατώνει την επιδερμίδα του προσώπου ενώ δεν αφήνει λιπαρότητα! Η αποψή μου για τη συγκεκριμένη κρέμα είναι αρκετά καλή. Ταίριαξε αρκετά στο δέρμα μου και ως βάση για το μακιγιαζ μου. Είναι μια ελαφριά κρέμα που ενυδατώνει το δέρμα και το κάνει πιο λαμπερό. Θεωρώ λοιπόν πως οι ξηρές ειδικά επδερμίδες θα τη λατρέψουν.  Το επόμενο προϊόν που δοκίμασα είναι το νερό micellair από τη σειρά cleria της Pharmasept.. Ένα νεράκι που αφαιρει τους ρύπους και το μακιγιαζ ενώ παράλληλα αφήνει μια πολύ ωραία αίσθηση στο δέρμα χωρίς ν