Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι πρώτες μου αγορές για το 2015!! Mini Haul.

Mini Haul!!!

Γεια σας!!! Ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία κι ευτυχία κι ότι άλλο πραγματικά εύχεστε να γίνει πραγματικότητα!! 
Με χαρά μπήκε λοιπόν το 2015 κ με παρέα κάποια κιλάκια όπως ήταν αυτονόητο!!
Το πρώτο μου post για το 2015 θα είναι και οι πρώτες μου  λίγες αγορές για το 2015.. Αυτό το μήνα θα είναι αρκετές οι αγορές που θα κάνω οπότε θα δείτε κ στη συνέχεια του μήνα κι άλλα haul.. 
Σήμερα θα σας δείξω τα πρώτα προϊόντα που πήρα!!
Αρχικά λοιπόν θα σας δείξω τι αγόρασα από το supermarket της γειτονιάς μου! (Συγκεκριμένα τα πήρα από τα supermarket ΓΑΛΑΞΙΑΣ) 

1. Strep Crystal for face & delicate areas 1+1 :


Βρήκα σε προσφορά τις ταινίες από strep κι αμέσως τις άρπαξα καθώς ήταν οι τελευταίες. Είμαι ευχαριστημένη με τις συγκεκριμένες γιατί το αποτέλεσμα της αποτρίχωσης είναι τέλειο. Έτσι δεν το σκέφτηκα καθόλου!! Το κάθε κουτάκι περιέχει δέκα ταινίες διπλές και τέσσερα μαντηλάκια με λάδι. Η τιμή του πακέτου αυτού κόστιζε 4,96€. 

2. Οδοντόκρεμα Colgate Max White One Luminous:


Αν και δεν αλλάζω την Max White One Optic, είπα αυτή τη φορά να πάρω την Luminous που δεν έχει αυτούς τους μπλε κόκκους που συνεχώς λερώνουν όπου πέσουν. Ελπίζω να είναι το ίδιο θαυματουργή!! Η τιμή της ήταν στα 3,07€.

3. Pantene Pro- V Conditioner Age Defy:


Στη συνέχεια αγόρασα ένα Conditioner από Pantene Pro V. To Age Defy. Το συγκεκριμένο υπόσχεται ότι χαρίζει μαλλιά που φαίνονται ως και 10 χρόνια νεότερα, αφού ενισχύει την πυκνότητα κάθε τρίχας..

4. Valley - Coconut Deodorant Αποσμητικό σώματος:

Επόμενο προϊόν που πήρα είναι το Aromacare coconut deodorant spray από Valley. Ήταν σε προσφορά 1+1 . Είναι αποσμητικό σώματος με καρύδα και ανανά. Μυρίζει φανταστικά. Το χρησιμοποιώ περισσότερο το καλοκαίρι, αλλά το αγόρασα από τώρα λόγω της προσφοράς. Είναι ένα οικονομικό ελληνικό προϊόν χωρίς Parabens, προωθητικά αέρια και αλουμίνιο. Η συσκευασία του είναι 100ml. Η τιμή της προσφοράς 1+1 ήταν 3,80€. Συγκεντρώνει πολάαα θετικά και θα συνεχίζω να το αγοράζω!!

5. Apivita - Σαπούνι με γιασεμί:



Τελευταίο προϊόν είναι ένα σαπούνι από Apivita με γιασεμί και βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντας. Είναι για το πρόσωπο και το σώμα!! Το παίρνω για πρώτη φορά. Η μυρωδιά του είναι ωραία και διακριτική. Είναι στα 125gr και η τιμή του είναι 4,40€. Σε ηλεκτρονικό φαρμακείο θα το βρείτε σίγουρα πιο οικονομικό!! 


Αυτές λοιπόν ήταν οι αγορές μου μέχρι στιγμής για το 2015!! Θα ακολουθήσουν κι άλλες, κυρίως με προϊόντα μακιγιάζ... 


Επίσης: 

ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!! 

Θέλω να μου προτείνεται μία παλέτα σκιων Sleek.. Θέλω να αγοράσω μία και δεν ξέρω ποια να διαλέξω! :(
Είμαι πιο πολύ ανάμεσα σε Au naturel , Storm, Oh So Special και τη Matte 2.

Ακόμη πείτε μου αν έχετε ή αν θα αγοράζατε κάτι από αυτά που έδειξα... 

Να περνάτε καλά!!! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ..
Δήμητρα







Σχόλια

  1. Καλή χρονιά σε όλους!! Περιμένω τα σχόλια σας για τα νέα προϊόντα που πήρα αλλά και για την παλέτα σκιων από Sleek.. kisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που βρισκεις τα προιοντα valley?απο sleek εγω σου προτεινω original,ultra matte v2,bad girl!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τα παίρνω από supermarket. Έχει όμως και στα hondos center. Σε ευχαριστώ πολύυυ για τις προτάσεις σου!! Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  3. Aναλόγως τι ψάχνεις κοπέλα μου!! Εγώ τις έχω όλες και σίγουρα προτιμώ την matte v2. Οι αποχρώσεις είναι φυσικές αλλά έχει και κάποια χρωματάκια πιο έντονα για βραδινό μακιγιάζ. Καλοφόρετα όλα!!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου για τη βοήθεια!! Μάλλον στην matte v2 θα καταλήξω!! Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  4. Καλή χρονιά Δήμητρα! Τις ταινίες θα τις δοκιμάσω γιατί ειναι φθηνες και αφού λες οτι έχουν καλό αποτέλεσμα, αξίζουν δοκιμή! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά με υγεία κι ευτυχία Αλεξάνδρα μου!! Να τις δοκιμάσεις είναι πολύ καλές!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ohh la la! Unboxing - ofarmakopoiosmou.gr

Γεια σας!! Τί κάνετε; Πώς τα περνάτε; Με καλοκαιρινή διάθεση πλέον είμαι και πάλι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας ένα νέο προϊόν που έφτασε στα χέρια μου! Σήμερα θα δούμε ένα προϊόν που έλαβα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο   ofarmakopoiosmou.gr  το οποίο φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον. Το προϊόν αυτό είναι το  Synchroline Synchrovit C  το οποίο θα βρεις   εδώ  . Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένας συμπυκνωμένος αντιγηραντικός ορός με βιταμίνη C, SOD  & Zinc. Υπόσχεται αντιρυτιδική προστασία και συνίσταται για ηλικίες 35 ετών και άνω ( Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όμως κι από μικρότερες ηλικίες ανάλογα με τις ανάγκες σας). Ο ορός αυτός υπόσχεται ότι σε  μόλις 30 ημέρες θεραπείας  καθημερινής βάσεως ελέγχει τη χρονογήρανση και φωτογήρανση, μειώνει τις ρυτίδες καθώς και τις γραμμές έκφρασης. Ακόμη βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος ενώ παράλληλα του χαρίζει ενυδάτωση.  Η χρήση που συνίσταται είναι 1-2 φορές την ημέρα ανάλογα με το βαθμό της φωτογήρανσης. Η κάθε συσκευασ

I Love Nude – Essence – Review

Γεια σας!! Τι κάνετε? Το σημερινό post είναι αφιερωμένο σε μία αγαπημένη εταιρεία πολλών από εμάς, την Essence και ειδικότερα στη σειρά « I love nude » που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Από τη συγκεκριμένη σειρά δοκίμασα τέσσερα προϊόντα μέσα από το b ( v ) loggers challenge που έκανε η Εύα από το http://fabandglowing.blogspot.gr/ H Εύα λοιπόν μέσα από το b ( v ) loggers challenge δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε προϊόντα που μόλις έχουν κυκλοφορήσει και να πούμε την άποψή μας. Έτσι λοιπόν είχα κι εγώ την ευκαιρία να δοκιμάσω μερικά προϊόντα της νέας αυτής σειράς!! Όπως είναι φανερό κι από το όνομα της νέα σειράς ( I love nude ) , η Essence δημιούργησε μία συλλογή με ποικιλία nude αποχρώσεων. Εγώ είμαι κορίτσι του nude ! Το προτιμώ στις περισσότερες περιπτώσεις. Γενικώς θεωρώ τα χρώματα αυτά σταθερή αξία!! Τα 4 nude προϊόντα που δοκίμασα είναι τα εξής: 1.      Essence XXXL nude lip gloss 06 Soft Almond 2.     Essence I love trends 03 I ‘m lost in y

Unboxing/Review - ofarmakopoiosmou.gr

Γεια σας!!  Στο σημερινό post  θα σας μιλήσω για δύο προϊόντα που έλαβα και δοκίμασα από το ηλεκτρονικό φαρμακειο  ofarmakopoiosmou.gr  για το οποίο σας είχα μιλήσει σε προηγούμενο post! (δες  εδώ )  Τα προϊόντα λοιπόν για τα οποία θα σας μιλήσω είναι η κρέμα προσώπου από Bepanthol καθώς και το νεράκι micellar απο Cleria .  H κρέμα προσώπου της Bepanthol εμπεριέχει προβιταμίνη B5 και άλλα θρεπτικά συστατικά. Υπόσχεται ότι αναπλάθει και ενυδατώνει την επιδερμίδα του προσώπου ενώ δεν αφήνει λιπαρότητα! Η αποψή μου για τη συγκεκριμένη κρέμα είναι αρκετά καλή. Ταίριαξε αρκετά στο δέρμα μου και ως βάση για το μακιγιαζ μου. Είναι μια ελαφριά κρέμα που ενυδατώνει το δέρμα και το κάνει πιο λαμπερό. Θεωρώ λοιπόν πως οι ξηρές ειδικά επδερμίδες θα τη λατρέψουν.  Το επόμενο προϊόν που δοκίμασα είναι το νερό micellair από τη σειρά cleria της Pharmasept.. Ένα νεράκι που αφαιρει τους ρύπους και το μακιγιαζ ενώ παράλληλα αφήνει μια πολύ ωραία αίσθηση στο δέρμα χωρίς ν