Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αγορές από 2happy.gr

2happy.gr Pharmacy Haul...


Γεια σας!! Σήμερα θα σας μιλήσω για τις αγορές που έκανα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο 2happy.gr και τις εντυπώσεις μου!!!

Εδώ και ένα χρόνο ψωνίζω από ηλεκτρονικά φαρμακεία καθώς μπορώ να βρω τα προϊόντα που θέλω πολύ πιο οικονομικά. Έτσι λοιπόν με την εμπειρία ενός χρόνου αναζητώ ηλεκτρονικά φαρμακεία που συνδυάζουν κάποια από τα στοιχεία που ψάχνω. Πριν δύο μήνες ανακάλυψα λοιπόν ένα καινούργιο ηλεκτρονικό φαρμακείο που συνδύαζε πολλά από αυτά που εγώ είχα στο μυαλό μου!! 

Τι με οδήγησε στην επιλογή του 2happy.gr??

 Αρχικά θα πω ότι μπαίνοντας στη σελίδα ένοιωσα ευχάριστα. Ο συνδυασμός των χρωμάτων τους ήταν πολύ πετυχημένος. Γιατί η ζωή θέλει χρώμα, το ίδιο και τα e shop!!!
Στη συνέχεια θα μιλήσω για τον οικονομικό τομέα, τον οποίο νομίζω όλοι κοιτάμε περισσότερο. Στα προϊόντα τους υπάρχει μεγάλη έκπτωση κι αυτό μου δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσω κάποια προϊόντα, που στην αρχικά τους τιμή δύσκολα θα έπαιρνα την απόφαση να αγοράσω. Θα αναφερθώ στις εκπτώσεις που έχει σε κάποιες εταιρίες: Frezyderm -40% , Apivita -30%, Korres -35%, La Roche Posay -30% , Caudalie -31%, Pharmasept - 35%.
Κάτι επίσης πολύ θετικό είναι ότι τα μεταφορικά είναι 2€. Άνω των 39€ είναι δωρεάν. Εγώ δεν πλήρωσα αφού η παραγγελία μου ήταν άνω των 39€. Πλήρωσα όμως αντικαταβολή, η οποία είναι 1€. Πολύ καλή τιμή σε σχέση με άλλες που βλέπουμε γενικά σε e shop και πολύ βολική για όσους δεν επιλέγουν τους άλλους τρόπους πληρωμής που είναι δωρεάν. 

Για όλα όσα σας είπα λοιπόν έκανα την παραγγελία μου από το 2happy.gr.

H παραγγελία μου ήρθε σε αυτό το κουτάκι. Η ταινία που ήταν κολλημένο είχε πάνω τον όνομα του φαρμακείου! 

Ανοίγοντας το κουτάκι μου, είδα τα προϊόντα τακτοποιημένα και τυλιγμένα. 

Κοιτάξτε τι υπήρχε και στον πάτο του κουτιού μου έτσι ώστε τα προϊόντα να είναι πιο σφικτά και ασφαλή!

Ακόμη να πω κάτι για το οποίο γενικά τρελαίνομαι!! Το κουτί μου το είχαν αρωματίσει και μύριζε φανταστικά !!

Για να δούμε τώρα τι πήρα!! 



 1. Vichy Neovadiol Gf - Κρέμα προσώπου ημέρας 50ml


Τη συγκεκριμένη κρέμα δεν την πήρα για μένα αλλά για τη μαμά μου! Είναι η αγαπημένη της κι όσες κι αν την έβαλα να δοκιμάσει πάλι σε αυτή καταλήγει!!

 2. Panthenol Extra 2 σε 1 Κρέμα Χεριών και Λιπ Μπαλμ Βανίλια-Καραμέλα 25ml


Είναι η πρώτη φορά που την παίρνω. Μου άρεσε πολύ η ιδέα να κάνουν 2 προϊόντα σε 1. Και είναι και πολύ βολικό για να το έχω μαζί μου στην τσάντα μου! Όταν το άνοιξα τρελάθηκα από τη φοβερή μυρωδιά που έχει. Βγαίνει σε 5 αρώματα. Πραγματικά ενθουσιάστηκα με αυτή μου την αγορά. Η πρώτη εντύπωσή μου για το προϊόν αυτό είναι άριστη! 

3. Frezyderm Facial Scrub - Απολεπιστικό τζελ προσώπου 100ml



Το συγκεκριμένο scrub είναι ένα πολυσυζητημένο προϊόν από bloggers και youtubers και όχι άδικα. Κάνει πολύ καλή δουλειά. Η τιμή που το βρήκα στο 2happy.gr ήταν φανταστική. Και μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο είναι 100ml. Πολύ μεγάλη ποσότητα. 

4. Caudalie Make- Up Remover Cleansing Water

 

Ήθελα πολύ να δοκιμάσω το νεράκι από caudalie. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. το συγκεκριμένο είναι για πρόσωπο και μάτια. Έτσι λοιπόν αγόρασα τα 50ml για να δω αν αξίζει να πάρω και το μεγάλο στη συνέχεια. 
Σαν δώρο το 2happy μου πρόσθεσε το νεράκι των 100ml αντί για των 50  που είχα παραγγείλει. 


Αυτά λοιπό είναι όλα όσα πήρα!! Στο κουτί μου ακόμη βρήκα ένα lip balm από Caudalie σε κανονικό μέγεθος και τα δειγματάκια που σας δείχνω στη φωτογραφία.

 Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το 2happy.gr και θα το προτιμήσω ξανά!! 


Πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας για τις αγορές από ηλεκτρονικά φαρμακεία κι αν έχετε ψωνίσει από το συγκεκριμένο!! 

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ..... 

   


Σχόλια

  1. Περιμένω τα σχόλια σας για την παραγγελία που έκανα από το 2happy!! Φιλάκιαα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια τιμη ειχε το λιπ μπαλμ?εγω ψωνιζω μονο απο το pharmacyonclick το οποιο εχει καθε σαββατο δωρεαν μεταφορικα!με εχει βολεψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τιμή που το πήρα ήραν 5,20 από 6,50. Είχα ξεχάσει να ανεβάσω την απόδειξη. Πολύ καλό αυτό που κάνει το συγκεκριμένο φαρμακείο. Βολεύει πολύ για να μην τα παίρνεις μαζεμένα!!Φιλάκια..

      Διαγραφή
  3. Μεγεια σου κούκλα!! Μόνο το facial έχω δοκιμάσει! Ε΄πίζω να σου αρέσουν όλα!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ohh la la! Unboxing - ofarmakopoiosmou.gr

Γεια σας!! Τί κάνετε; Πώς τα περνάτε; Με καλοκαιρινή διάθεση πλέον είμαι και πάλι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας ένα νέο προϊόν που έφτασε στα χέρια μου! Σήμερα θα δούμε ένα προϊόν που έλαβα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο   ofarmakopoiosmou.gr  το οποίο φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον. Το προϊόν αυτό είναι το  Synchroline Synchrovit C  το οποίο θα βρεις   εδώ  . Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένας συμπυκνωμένος αντιγηραντικός ορός με βιταμίνη C, SOD  & Zinc. Υπόσχεται αντιρυτιδική προστασία και συνίσταται για ηλικίες 35 ετών και άνω ( Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όμως κι από μικρότερες ηλικίες ανάλογα με τις ανάγκες σας). Ο ορός αυτός υπόσχεται ότι σε  μόλις 30 ημέρες θεραπείας  καθημερινής βάσεως ελέγχει τη χρονογήρανση και φωτογήρανση, μειώνει τις ρυτίδες καθώς και τις γραμμές έκφρασης. Ακόμη βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος ενώ παράλληλα του χαρίζει ενυδάτωση.  Η χρήση που συνίσταται είναι 1-2 φορές την ημέρα ανάλογα με το βαθμό της φωτογήρανσης. Η κάθε συσκευασ

I Love Nude – Essence – Review

Γεια σας!! Τι κάνετε? Το σημερινό post είναι αφιερωμένο σε μία αγαπημένη εταιρεία πολλών από εμάς, την Essence και ειδικότερα στη σειρά « I love nude » που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Από τη συγκεκριμένη σειρά δοκίμασα τέσσερα προϊόντα μέσα από το b ( v ) loggers challenge που έκανε η Εύα από το http://fabandglowing.blogspot.gr/ H Εύα λοιπόν μέσα από το b ( v ) loggers challenge δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε προϊόντα που μόλις έχουν κυκλοφορήσει και να πούμε την άποψή μας. Έτσι λοιπόν είχα κι εγώ την ευκαιρία να δοκιμάσω μερικά προϊόντα της νέας αυτής σειράς!! Όπως είναι φανερό κι από το όνομα της νέα σειράς ( I love nude ) , η Essence δημιούργησε μία συλλογή με ποικιλία nude αποχρώσεων. Εγώ είμαι κορίτσι του nude ! Το προτιμώ στις περισσότερες περιπτώσεις. Γενικώς θεωρώ τα χρώματα αυτά σταθερή αξία!! Τα 4 nude προϊόντα που δοκίμασα είναι τα εξής: 1.      Essence XXXL nude lip gloss 06 Soft Almond 2.     Essence I love trends 03 I ‘m lost in y

Unboxing/Review - ofarmakopoiosmou.gr

Γεια σας!!  Στο σημερινό post  θα σας μιλήσω για δύο προϊόντα που έλαβα και δοκίμασα από το ηλεκτρονικό φαρμακειο  ofarmakopoiosmou.gr  για το οποίο σας είχα μιλήσει σε προηγούμενο post! (δες  εδώ )  Τα προϊόντα λοιπόν για τα οποία θα σας μιλήσω είναι η κρέμα προσώπου από Bepanthol καθώς και το νεράκι micellar απο Cleria .  H κρέμα προσώπου της Bepanthol εμπεριέχει προβιταμίνη B5 και άλλα θρεπτικά συστατικά. Υπόσχεται ότι αναπλάθει και ενυδατώνει την επιδερμίδα του προσώπου ενώ δεν αφήνει λιπαρότητα! Η αποψή μου για τη συγκεκριμένη κρέμα είναι αρκετά καλή. Ταίριαξε αρκετά στο δέρμα μου και ως βάση για το μακιγιαζ μου. Είναι μια ελαφριά κρέμα που ενυδατώνει το δέρμα και το κάνει πιο λαμπερό. Θεωρώ λοιπόν πως οι ξηρές ειδικά επδερμίδες θα τη λατρέψουν.  Το επόμενο προϊόν που δοκίμασα είναι το νερό micellair από τη σειρά cleria της Pharmasept.. Ένα νεράκι που αφαιρει τους ρύπους και το μακιγιαζ ενώ παράλληλα αφήνει μια πολύ ωραία αίσθηση στο δέρμα χωρίς ν