Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

iHerb Haul....


Γεια σας...

Σήμερα θα σας δείξω κάποια πράγματα που πήρα από το iHerb. Είναι η πρώτη μου αγορά από iHerb και είμαι πολύ χαρούμενη!! Νομίζω ήταν να μην κάνω την αρχή.. Στο iHerb υπάρχει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, τα οποία δεν βρίσκουμε εύκολα στην Ελλάδα και  θέλω να δοκιμάσω αρκετά από αυτά...

Στην πρώτη μου παραγγελία την τιμητική της είχε η Εlf όπως θα δείτε!!
Η παραγγελία μου ήρθε μέσα σε 14 ημέρες και τα προϊόντα ήταν πολύ καλά συσκευασμένα.
Πήρα λοιπόν 7 πραγματάκια..
Για να τα δούμε πιο αναλυτικά:

1. E.L.F. Cosmetics, Natural Eyeshadow Compact, 18 Pieces 



Πρώτο προϊόν είναι μία παλέτα σκιών από Elf που περιέχει 18 σκιές. Στην πρώτη σειρά οι σκιές είναι matte και στις άλλες δύο με shimmer. Η συσκευασία είναι απλά φανταστική! 

2.E.L.F. Cosmetics, Contouring Blush & Bronzing Powder, St.Lucia




Επόμενο προϊόν που αγόρασα είναι το δημοφιλές αυτό κιτ της Elf που περιέχει ένα ρουζ κι ένα μπρόνζερ.

3. E.L.F. Cosmetics, Studio, Blush Peachy Keen 


Από Elf πήρα κι ένα ρουζ στην απόχρωση Peachy keen. Είναι μία πολύ ωραία φυσική ροδακινί απόχρωση!! 

4. E.L.F. Cosmetics, Eyebrow kit, Gel-Powder Medium


Επόμενο προϊόν που πήρα είναι το κιτ για τα φρύδια που περιέχει ένα τζελ και μία πούδρα στην απόχρωση medium. 

5. E.L.F. Cosmetics, Long- Lasting Lustrous Eyeshadow Gala



Τελευταίο προϊόν που πήρα από Elf είναι μία σκιά στην απόχρωση gala, που είναι ένα πολύ ωραίο καφέ χρώμα! 
Χρησιμοποιώ πολύ συχνά τέτοιες σκιές όταν θέλω κάτι γρήγορο κι ωραίο. Έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για τις σκιές αυτές από elf και είπα να τις δοκιμάσω!!

6. Real Techniques Setting Brush


Στη συνέχεια πήρα ένα πινελάκι από Real Techniques. Αγαπώ αυτά τα πινέλα,, Το συγκεκριμένο μου αρέσει πολύ γιατί είναι πολυχρηστικό!!


7. Hugo Naturals Essential Mist, Vanilla & Sweet Orange


Τελευταίο προϊόν πήρα ένα essential mist από hugo naturals. Είχα μία αμφιβολία αν θα μου αρέσει το άρωμά του αλλά τελικά είναι πολύ ωραίο!! 

Όταν έκανα την παραγγελία μου το iHerb είχε έκπτωση -10% σε όλα τα προϊόντα. Οι τιμές τους ήταν:

1. 7,78€
2. 2.34€
3. 2,34€
4. 2,34€
5. 2,34€
6. 6,23€
7. 1,67€

Τα μεταφορικά για την παραγγελία μου ήταν 3,08€. Επειδή ήταν η πρώτη μου παραγγελία είχα έκπτωση 5 δολάρια (4,33€). Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τον κωδικό MFZ700. 

Αυτά λοιπόν ήταν όσα πήρα!! 

Πολλά Φιλάκια!! 




Σχόλια

  1. Πόσο αγαπώ το iherb! Έχω αγοράσει και εγώ το σετάκι με ρουζ - bronzer και με έχει βολέψει πολύ!! Από τις σκιές σε μορφή τζελ έχω μια σε ένα μοβ χρώμα καλή είναι αλλά συγκριτικά με αυτές τις maybelline δεν έχουν καμία σχέση, οι δεύτερες είναι πολύ καλύτερες! Με γεια σου και να πειραματιστείς με τα χρώματα τις παλέτας γιατί φαίνονται πολύ ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κοπελίτσα μου!! Με τις σκιες έχω αρχίσει να κάνω διάφορους σχεδιασμούς. Αγαπώ τις maybelline. Αυτή της elf δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα. Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  2. Θέλω τόσο καιρό να κάνω κάποια παραγγελία απο το iherb αλλά την αναβάλλω λόγω των μεταφορικών..η πρώτη παλέτα είναι φανταστική!! Τη θέλω!! :D
    Με γειά σου όλα! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Γεωργία μου!! :) Ο λόγος της παραγγελίας μου ήταν κυρίως η παλέτα..Στην πρώτη παραγγελία σου κάνουν έκπτωση οπότε είναι σαν να βγαίνουν δωρεάν τα μεταφορικά!! Φιλάκια πολλά..

      Διαγραφή
  3. Με γεια και καλώς σε βρήκα! :) Το eyebrow kit το έχω στη σκούρα απόχρωση και το λατρεύω! Πρόσφατα το ξαναπήρα να το έχω και λογικά σήμερα θα ανεβάσω και εγώ ποστ με αγορές από iherb! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώωω πολύ!! :) Καλώς βρεθήκαμε!! Τέλεια θα δω τις αγορές σου μόλις ανεβάσεις το post!! Να πάρω και ιδέες και για την επόμενη αγορά μου!! Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ohh la la! Unboxing - ofarmakopoiosmou.gr

Γεια σας!! Τί κάνετε; Πώς τα περνάτε; Με καλοκαιρινή διάθεση πλέον είμαι και πάλι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας ένα νέο προϊόν που έφτασε στα χέρια μου! Σήμερα θα δούμε ένα προϊόν που έλαβα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο   ofarmakopoiosmou.gr  το οποίο φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον. Το προϊόν αυτό είναι το  Synchroline Synchrovit C  το οποίο θα βρεις   εδώ  . Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένας συμπυκνωμένος αντιγηραντικός ορός με βιταμίνη C, SOD  & Zinc. Υπόσχεται αντιρυτιδική προστασία και συνίσταται για ηλικίες 35 ετών και άνω ( Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όμως κι από μικρότερες ηλικίες ανάλογα με τις ανάγκες σας). Ο ορός αυτός υπόσχεται ότι σε  μόλις 30 ημέρες θεραπείας  καθημερινής βάσεως ελέγχει τη χρονογήρανση και φωτογήρανση, μειώνει τις ρυτίδες καθώς και τις γραμμές έκφρασης. Ακόμη βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος ενώ παράλληλα του χαρίζει ενυδάτωση.  Η χρήση που συνίσταται είναι 1-2 φορές την ημέρα ανάλογα με το βαθμό της φωτογήρανσης. Η κάθε συσκευασ

I Love Nude – Essence – Review

Γεια σας!! Τι κάνετε? Το σημερινό post είναι αφιερωμένο σε μία αγαπημένη εταιρεία πολλών από εμάς, την Essence και ειδικότερα στη σειρά « I love nude » που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Από τη συγκεκριμένη σειρά δοκίμασα τέσσερα προϊόντα μέσα από το b ( v ) loggers challenge που έκανε η Εύα από το http://fabandglowing.blogspot.gr/ H Εύα λοιπόν μέσα από το b ( v ) loggers challenge δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε προϊόντα που μόλις έχουν κυκλοφορήσει και να πούμε την άποψή μας. Έτσι λοιπόν είχα κι εγώ την ευκαιρία να δοκιμάσω μερικά προϊόντα της νέας αυτής σειράς!! Όπως είναι φανερό κι από το όνομα της νέα σειράς ( I love nude ) , η Essence δημιούργησε μία συλλογή με ποικιλία nude αποχρώσεων. Εγώ είμαι κορίτσι του nude ! Το προτιμώ στις περισσότερες περιπτώσεις. Γενικώς θεωρώ τα χρώματα αυτά σταθερή αξία!! Τα 4 nude προϊόντα που δοκίμασα είναι τα εξής: 1.      Essence XXXL nude lip gloss 06 Soft Almond 2.     Essence I love trends 03 I ‘m lost in y

Unboxing/Review - ofarmakopoiosmou.gr

Γεια σας!!  Στο σημερινό post  θα σας μιλήσω για δύο προϊόντα που έλαβα και δοκίμασα από το ηλεκτρονικό φαρμακειο  ofarmakopoiosmou.gr  για το οποίο σας είχα μιλήσει σε προηγούμενο post! (δες  εδώ )  Τα προϊόντα λοιπόν για τα οποία θα σας μιλήσω είναι η κρέμα προσώπου από Bepanthol καθώς και το νεράκι micellar απο Cleria .  H κρέμα προσώπου της Bepanthol εμπεριέχει προβιταμίνη B5 και άλλα θρεπτικά συστατικά. Υπόσχεται ότι αναπλάθει και ενυδατώνει την επιδερμίδα του προσώπου ενώ δεν αφήνει λιπαρότητα! Η αποψή μου για τη συγκεκριμένη κρέμα είναι αρκετά καλή. Ταίριαξε αρκετά στο δέρμα μου και ως βάση για το μακιγιαζ μου. Είναι μια ελαφριά κρέμα που ενυδατώνει το δέρμα και το κάνει πιο λαμπερό. Θεωρώ λοιπόν πως οι ξηρές ειδικά επδερμίδες θα τη λατρέψουν.  Το επόμενο προϊόν που δοκίμασα είναι το νερό micellair από τη σειρά cleria της Pharmasept.. Ένα νεράκι που αφαιρει τους ρύπους και το μακιγιαζ ενώ παράλληλα αφήνει μια πολύ ωραία αίσθηση στο δέρμα χωρίς ν