Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

The Balm Voyage Vol. 2

Γεια σας!! Καλή χρονιά σε όλους σας εύχομαι. Ο νέος χρόνος να είναι γεμάτος χαρά, αγάπη και υγεία!!

Το πρώτο ποστ του χρόνου θα είναι για μία παλέτα από The Balm. Τη Voyage 2. Η συγκεκριμένη παλέτα δεν έχει πολύ καιρό που ήρθε και στην Ελλάδα (περίπου 3 μήνες). Από τότε που κυκλοφόρησε είχα αποφασίσει πως κάποια στιγμή θα την αγοράσω! Έτσι μόλις ήρθε Ελλάδα δεν έχασα την ευκαιρία και την παρήγγειλα. Εγώ τη συγκεκριμένη την αγόρασα από το cherrybox.gr στα 42€. Μπορείτε να τη βρείτε σίγουρα και στο beautytestbox και στο makemeup.



Η συγκεκριμένη παλέτα για μένα έχει πολλά θετικά. Αυτός είναι κι ο λόγος που αποφάσισα να σας μιλήσω για αυτήν. Καταρχήν ελκύει πολύ η συσκευασία της συγκεκριμένης αλλά και όλων των προϊόντων της The Balm. Η συγκεκριμένη παλέτα έχει ως θεματική τα ταξίδια. Και δεν είναι τυχαίο, μιας και χαρακτηρίζεται ως μία παλέτα ταξιδίου!Στο εξωτερικό έχει διάφορες εικόνες από κάποιους προορισμούς κοριτσιών. Η συσκευασία μου θυμίζει βέβαια πιο πολύ το καλοκαίρι!










Ας περάσουμε όμως και στο εσωτερικό της παλέτας. Η παλέτα αποτελείται από 9 σκιές, 1 highlighter, 1 bronzer, 2 ρουζ , 2 lip & cheek και ένα καθρέφτη. Τα προϊόντα αυτά την κάνουν ιδανική για ταξίδια μιας και καλύπτει πολλούς τομείς του μακιγιάζ. Τα πουδρένια προϊόντα έχουν διαφορετικό καπάκι από τα 2 κρεμώδη. Η επιλογή των σκιών είναι πολύ καλή. Καλύπτουν αρκετά  και για πρωινά αλλά και πιο έντονα - βραδινά μακιγιάζ. Επίσης είναι χρώματα που μπορούν να φορεθούν όλες τις εποχές. Τα ονόματα των σκιών σημαίνουν «καλώς ήρθες» σε διάφορες γλώσσες.  Κάποια είναι πιο satine, άλλα με έντονη γυαλάδα και άλλα με λίγο shimmer. Οι σκιές έχουν έντονη απόδοση χρώματος, απλώνονται πολύ εύκολα, η διάρκεια τους είναι πάρα πολύ καλή και αναμειγνύονται εύκολα μεταξύ τους. Ας δούμε και τα swatches τους.




Ας περάσουμε στα υπόλοιπα προϊόντα. Το Highlighter είναι αρκετά έντονο, σε απόχρωση χρυσαφί. Θυμίζει πολύ τo Mary Lou Manizer. Το bronzer στην συνέχεια είναι ένα καφέ με πιο ψυχρούς υποτόνους. Έχει καλή απόδοση και διάρκεια. Στην συνέχεια έχουμε και δύο ρουζ. Ένα πιο κοραλλί- πορτοκαλί πολύ ευκολοφόρετο τους καλοκαιρινούς μήνες κι ένα ροζ- μοβ πιο ευκολοφόρετο για τους χειμερινούς. Η διάρκειά τους είναι πολύ μεγάλη. Η απόδοση τους είναι πάρα πολύ έντονη και καλό είναι να τοποθετούνται με ελαφρύ χέρι. 


Τέλος τα δύο lip & cheek είναι σε δύο αντίστοιχες αποχρώσεις με τα ρουζ. Εγώ τα χρησιμοποιώ πιο πολύ ως κραγιόν παρά ως υγρά ρουζ.  Έχουν έντονη απόδοση και διάρκεια. Και κυρίως το πορτοκαλί. Νομίζω ότι απλώνεται και πιο ομοιόμορφα στα χείλη. Είναι και φοβερό χρώμα! 


Αυτά λοιπόν είχα να σας πω για τη παλέτα αυτή. Στις γιορτές των Χριστουγέννων που ταξίδεψα την πήρα μαζί μου και την καταχάρηκα οπότε θεώρησα πως πρέπει να σας μιλήσω για αυτήν. Την λάτρεψα. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να της βρω είναι η τιμή της. Θα ήθελα να ήταν λίγο πιο οικονομική. Επίσης κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι η συσκευασία είναι χάρτινη και λερώνεται πολύ εύκολα οπότε θέλει προσοχή!

Αυτά λοιπόν είχα να σας πω! 

Θα περιμένω την άποψη σας! Σας άρεσε η συγκεκριμένη? 

Να περνάτε καλά. Φιλιά πολλά!! <3






Σχόλια

  1. Πολυυυ ωραία παλέτα. Η τιμή της όντως είναι λίγο τσιμπημένη αλλά φαντάζομαι ότι είναι αντίστοιχη της ποιότητας της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ωραία και βολική πολύ!Καλά εννοείται ότι αξίζουν την τιμή τους.. Πολλά φιλιάαα <3

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφα χρώματα! Η συσκευασία και μόνο σε κάνει να θέλεις να την αγοράσεις... Καλοφόρετη! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύυυ!! Είναι πραγματικά όμορφη παλέτα από όλες τις μεριές!! <3

      Διαγραφή
  3. Με γεια σου κορίτσι μου!! Είναι υπέροχη!!! Την ζήλεψα ήδη, ειδικά όταν είδα την απόδοση των υγρών προϊόντων!!!!! Φιλιά πολλάαααα!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Είναι υπέροχη.. Πολλά πολλά φιλιά!! <3

      Διαγραφή
  4. Την έχω βάλει και εγώ στο μάτι αυτή την παλέτα!! Που θα μου πάει θα γίνει δικιά μου!! Να τη χαρείς κοπέλα μου! Φιλάκια :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύχομαι γρήγορα να γίνει δικιά σου!! Φιλάκια πολλά κορίτσι μου!!! <3

      Διαγραφή
  5. Δεν ξέρεις πόσο ζηλεύω που έχεις αυτή την υπέροχη παλέτα! Θέλω πολύ να δοκιμάσω κάτι από the balm! Υπέροχα χρώματα! Θα μου άρεσε αν έκανες και ένα make up tutorial!! Περιμένω να δω! Πολλά φιλιά!

    http://www.studyaboutfashion.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Αλεξάνδρα μου!! Καλή ιδέα θα κάνω ένα tutorial και θα το ανεβάσω!! πολλά πολλά φιλιά!! <3

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφο ποστ και η παλετα φαίνεται εκπληκτική, ιδανική για ταξίδια. Μακάρι να μπορέσω κάποια στιγμή να την αποκτήσω. Θα χαρώ πολύ να σε δω και από το δικό μου μπλογκοσπιτάκι. http://marosbeautyworld.blogspot.gr/ Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Μαράκι!! Θα περάσω εννοείται!! <3 Φιλιάα!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ohh la la! Unboxing - ofarmakopoiosmou.gr

Γεια σας!! Τί κάνετε; Πώς τα περνάτε; Με καλοκαιρινή διάθεση πλέον είμαι και πάλι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας ένα νέο προϊόν που έφτασε στα χέρια μου! Σήμερα θα δούμε ένα προϊόν που έλαβα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο   ofarmakopoiosmou.gr  το οποίο φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον. Το προϊόν αυτό είναι το  Synchroline Synchrovit C  το οποίο θα βρεις   εδώ  . Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένας συμπυκνωμένος αντιγηραντικός ορός με βιταμίνη C, SOD  & Zinc. Υπόσχεται αντιρυτιδική προστασία και συνίσταται για ηλικίες 35 ετών και άνω ( Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όμως κι από μικρότερες ηλικίες ανάλογα με τις ανάγκες σας). Ο ορός αυτός υπόσχεται ότι σε  μόλις 30 ημέρες θεραπείας  καθημερινής βάσεως ελέγχει τη χρονογήρανση και φωτογήρανση, μειώνει τις ρυτίδες καθώς και τις γραμμές έκφρασης. Ακόμη βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος ενώ παράλληλα του χαρίζει ενυδάτωση.  Η χρήση που συνίσταται είναι 1-2 φορές την ημέρα ανάλογα με το βαθμό της φωτογήρανσης. Η κάθε συσκευασ

I Love Nude – Essence – Review

Γεια σας!! Τι κάνετε? Το σημερινό post είναι αφιερωμένο σε μία αγαπημένη εταιρεία πολλών από εμάς, την Essence και ειδικότερα στη σειρά « I love nude » που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Από τη συγκεκριμένη σειρά δοκίμασα τέσσερα προϊόντα μέσα από το b ( v ) loggers challenge που έκανε η Εύα από το http://fabandglowing.blogspot.gr/ H Εύα λοιπόν μέσα από το b ( v ) loggers challenge δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε προϊόντα που μόλις έχουν κυκλοφορήσει και να πούμε την άποψή μας. Έτσι λοιπόν είχα κι εγώ την ευκαιρία να δοκιμάσω μερικά προϊόντα της νέας αυτής σειράς!! Όπως είναι φανερό κι από το όνομα της νέα σειράς ( I love nude ) , η Essence δημιούργησε μία συλλογή με ποικιλία nude αποχρώσεων. Εγώ είμαι κορίτσι του nude ! Το προτιμώ στις περισσότερες περιπτώσεις. Γενικώς θεωρώ τα χρώματα αυτά σταθερή αξία!! Τα 4 nude προϊόντα που δοκίμασα είναι τα εξής: 1.      Essence XXXL nude lip gloss 06 Soft Almond 2.     Essence I love trends 03 I ‘m lost in y

Unboxing/Review - ofarmakopoiosmou.gr

Γεια σας!!  Στο σημερινό post  θα σας μιλήσω για δύο προϊόντα που έλαβα και δοκίμασα από το ηλεκτρονικό φαρμακειο  ofarmakopoiosmou.gr  για το οποίο σας είχα μιλήσει σε προηγούμενο post! (δες  εδώ )  Τα προϊόντα λοιπόν για τα οποία θα σας μιλήσω είναι η κρέμα προσώπου από Bepanthol καθώς και το νεράκι micellar απο Cleria .  H κρέμα προσώπου της Bepanthol εμπεριέχει προβιταμίνη B5 και άλλα θρεπτικά συστατικά. Υπόσχεται ότι αναπλάθει και ενυδατώνει την επιδερμίδα του προσώπου ενώ δεν αφήνει λιπαρότητα! Η αποψή μου για τη συγκεκριμένη κρέμα είναι αρκετά καλή. Ταίριαξε αρκετά στο δέρμα μου και ως βάση για το μακιγιαζ μου. Είναι μια ελαφριά κρέμα που ενυδατώνει το δέρμα και το κάνει πιο λαμπερό. Θεωρώ λοιπόν πως οι ξηρές ειδικά επδερμίδες θα τη λατρέψουν.  Το επόμενο προϊόν που δοκίμασα είναι το νερό micellair από τη σειρά cleria της Pharmasept.. Ένα νεράκι που αφαιρει τους ρύπους και το μακιγιαζ ενώ παράλληλα αφήνει μια πολύ ωραία αίσθηση στο δέρμα χωρίς ν