Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Sephora Haul..

Γεια σας παιδιά..Τί κάνετε??
Νομίζω λίγο έως πολύ σε όλους ανέβηκε η διάθεση με τόσο καλό καιρό που κάνει τις τελευταίες μέρες.. :)

Λοιπόν σήμερα αποφάσισα να σας δείξω σε αυτό το post κάποια πράγματα που αγόρασα από τα Sephora μέσα στις τρεις τελευταίες εβδομάδες..Πραγματικά η wishlist μου από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν τελειώνει ποτέ. Έτσι λοιπόν δεν κρατήθηκα και πολύ και αγόρασα κάποια πράγματα. Δεν τα πήρα όλα την ίδια μέρα. Έκανα δύο παραγγελίες μέσω του e shop τους με διαφορά μια εβδομάδα και πήρα κάτι ακόμα από το κατάστημα.

Πάμε να δούμε λοιπό τα πραγματάκια με τη σειρά που τα αγόρασα.


Στην πρώτη παραγγελία μου πήρα δύο πραγματάκια. Πρώτο ήταν φυσικά η παλέτα με τα ρουζ από Benefit. Είναι limited edition.  Περιέχει 4 ρουζ σε full size. Τα dandelion, coralista, rockateur και dallas. Επίσης περιέχει το bronzer Hoola κι ένα πινελάκι. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την παλέτα αυτή. Σίγουρα αξίζει τα χρήματα της κατά την άποψη μου. Τα συγκεκριμένα προϊόντα τα πήρα όλα με έκπτωση βέβαια.


Μαζί με την παλέτα πήρα κι ένα κονσίλερ από την Estee Lauder. Το συγκεκριμένο ήθελα πολύ καιρό να το δοκιμάσω κι έτσι μπήκε στο καλάθι μου. Είναι το Double Wear concealer στην απόχρωση 02 Light Medium με spf 10.

Αυτές ήταν οι πρώτες αγορές μου με τις οποίες μου έστειλαν και μία μάσκαρα από Benefit, την roller lash. Πριν μερικές μέρες άλλαξαν τα δώρα απ ότι είδα.


Ας προχωρήσουμε στη δεύτερη παραγγελία που έκανα.


Στη δεύτερη παραγγελία μου πήρα 3 πραγματάκια τα οποία επίσης ήταν σε έκπτωση.

Αρχικά πήρα μία ακόμη ονειρική παλέτα με ρουζ από Too Faced. Είναι η Love Flush και περιέχει τα 6 ρουζ love flush σε ειδικό μέγεθος. Είναι ικανοποιητική η ποσότητά τους σε σχέση με την τιμή τους. Εννοείται ξετρελάθηκα και με αυτή την αγορά. Γενικώς γέμισα ρουζ..


Επόμενο προϊόν που πήρα είναι ένα κραγιόν από Estee Lauder. Είναι από τη σειρά pure color crystal lipstick rouge cristal στην απόχρωση 01 Crystal Baby. Ένα χρώμα που μου αρέσει υπερβολικά ειδικά για αυτή την εποχή.


Πήρα κι ένα τσιμπιδάκι φρυδιών. Είναι το tweezerman mini.Είχα ακούσει πολλά για αυτό το προϊόν και ήμουν πολύ περίεργη να το δοκιμάσω.

Πάλι σε αυτή την παραγγελία βρήκα κι ένα melted μίνι δώρο από Too Faced  στην απόχρωση Melted Peony.


Τέλος από το κατάστημα πήρα ένα από τα γνωστά υγρά κραγιόν της μάρκας των SEPHORA. Εκμεταλλεύτηκα το 1+1 της Vodafone και πήρα το νούμερο 05 Infinite Rose. Βλέπετε ένα γιατί μοιράστηκα την προσφορά με μία φίλη μου!!



Αυτά λοιπόν ήταν όσα πήρα πρόσφατα από sephora.. Πείτε μου ποια έχετε δοκιμάσει και πως σας φάνηκαν,,

Μέχρι το επόμενο ποστ..

Φιλάκια πολλά  <3

Σχόλια

  1. Πολύ όμορφες αγορές! Με γεια σου, να τα χαρείς όλα :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγεια σου κορίτσι μου! Όλαείναι υπέροχα!!! Να τα χαρείς!! Περιμένουμε απόψεις!! τα lip stains των sephora έίναι υπέροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κοπελίτσα μου!! Όλα στις πρώτες δοκιμές με εντυπωσίασαν.. Θα σας πω σίγουρα!!Φιλιάαα <3

      Διαγραφή
  3. Καταπληκτικές αγορές... να τις χαρείς!!!! Έχω σε full size to Melted Marshmallow Too Faced και από κραγιόν που έχω αγοράσει και είναι σ' αυτή τη φιλοσοφία μου άρεσε πολύ! Επίσης έχω το concealer της Estee... είναι καλυπτικό, σταθερό, δεν δίνει φως και μαζεύει στις λεπτές γραμμές... σίγουρα θέλει καλή προετοιμασία το μάτι για να το αποφύγεις αυτό... ελπίζω να βρεις τρόπους και να το ευχαριστηθείς... Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μουυυ!!Θα δούμε πως θα πάει η δοκιμή με το concealer.. Φιλάκια πολλά <3

      Διαγραφή
  4. Πραγματικά θέλω όλα όσα πήρες! Είναι όλα υπέροχα και, έχεις δίκιο, δεν τελειώνει ποτέ η wish list από τα sephora! Με' γεια σου γλυκιά μου! Να τα χαρείς όλα πολύ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταστροφή τα Sephora! χεχε! Η Cheeckathon λατρεμένη, το ίδιο και το concealer! Με γεια σου! Να τα χαρείς! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φανταστικά όλα που αγόρασες :D Τα lipstain απο Sephora τα λατρεύω :) αν θες ρίξε μια ματια στο blog μου https://evaeatstheapple1994.blogspot.gr/
    και ελπίζω να τα πούμε και εκει :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ohh la la! Unboxing - ofarmakopoiosmou.gr

Γεια σας!! Τί κάνετε; Πώς τα περνάτε; Με καλοκαιρινή διάθεση πλέον είμαι και πάλι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας ένα νέο προϊόν που έφτασε στα χέρια μου! Σήμερα θα δούμε ένα προϊόν που έλαβα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο   ofarmakopoiosmou.gr  το οποίο φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον. Το προϊόν αυτό είναι το  Synchroline Synchrovit C  το οποίο θα βρεις   εδώ  . Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένας συμπυκνωμένος αντιγηραντικός ορός με βιταμίνη C, SOD  & Zinc. Υπόσχεται αντιρυτιδική προστασία και συνίσταται για ηλικίες 35 ετών και άνω ( Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όμως κι από μικρότερες ηλικίες ανάλογα με τις ανάγκες σας). Ο ορός αυτός υπόσχεται ότι σε  μόλις 30 ημέρες θεραπείας  καθημερινής βάσεως ελέγχει τη χρονογήρανση και φωτογήρανση, μειώνει τις ρυτίδες καθώς και τις γραμμές έκφρασης. Ακόμη βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος ενώ παράλληλα του χαρίζει ενυδάτωση.  Η χρήση που συνίσταται είναι 1-2 φορές την ημέρα ανάλογα με το βαθμό της φωτογήρανσης. Η κάθε συσκευασ

I Love Nude – Essence – Review

Γεια σας!! Τι κάνετε? Το σημερινό post είναι αφιερωμένο σε μία αγαπημένη εταιρεία πολλών από εμάς, την Essence και ειδικότερα στη σειρά « I love nude » που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Από τη συγκεκριμένη σειρά δοκίμασα τέσσερα προϊόντα μέσα από το b ( v ) loggers challenge που έκανε η Εύα από το http://fabandglowing.blogspot.gr/ H Εύα λοιπόν μέσα από το b ( v ) loggers challenge δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε προϊόντα που μόλις έχουν κυκλοφορήσει και να πούμε την άποψή μας. Έτσι λοιπόν είχα κι εγώ την ευκαιρία να δοκιμάσω μερικά προϊόντα της νέας αυτής σειράς!! Όπως είναι φανερό κι από το όνομα της νέα σειράς ( I love nude ) , η Essence δημιούργησε μία συλλογή με ποικιλία nude αποχρώσεων. Εγώ είμαι κορίτσι του nude ! Το προτιμώ στις περισσότερες περιπτώσεις. Γενικώς θεωρώ τα χρώματα αυτά σταθερή αξία!! Τα 4 nude προϊόντα που δοκίμασα είναι τα εξής: 1.      Essence XXXL nude lip gloss 06 Soft Almond 2.     Essence I love trends 03 I ‘m lost in y

Unboxing/Review - ofarmakopoiosmou.gr

Γεια σας!!  Στο σημερινό post  θα σας μιλήσω για δύο προϊόντα που έλαβα και δοκίμασα από το ηλεκτρονικό φαρμακειο  ofarmakopoiosmou.gr  για το οποίο σας είχα μιλήσει σε προηγούμενο post! (δες  εδώ )  Τα προϊόντα λοιπόν για τα οποία θα σας μιλήσω είναι η κρέμα προσώπου από Bepanthol καθώς και το νεράκι micellar απο Cleria .  H κρέμα προσώπου της Bepanthol εμπεριέχει προβιταμίνη B5 και άλλα θρεπτικά συστατικά. Υπόσχεται ότι αναπλάθει και ενυδατώνει την επιδερμίδα του προσώπου ενώ δεν αφήνει λιπαρότητα! Η αποψή μου για τη συγκεκριμένη κρέμα είναι αρκετά καλή. Ταίριαξε αρκετά στο δέρμα μου και ως βάση για το μακιγιαζ μου. Είναι μια ελαφριά κρέμα που ενυδατώνει το δέρμα και το κάνει πιο λαμπερό. Θεωρώ λοιπόν πως οι ξηρές ειδικά επδερμίδες θα τη λατρέψουν.  Το επόμενο προϊόν που δοκίμασα είναι το νερό micellair από τη σειρά cleria της Pharmasept.. Ένα νεράκι που αφαιρει τους ρύπους και το μακιγιαζ ενώ παράλληλα αφήνει μια πολύ ωραία αίσθηση στο δέρμα χωρίς ν