Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αγαπημένα Μαρτίου 2015



Γεια σας και καλό μήνα!!! J


Μπήκαμε επιτέλους και στον Απρίλιο με μία ηλιόλουστη μέρα που σίγουρα θύμιζε άνοιξη αν και προβλέπεται πάλι άσχημος καιρός!!
Από τη μία χαίρομαι με τον καιρό μέχρι στιγμής γιατί δεν με έχει πιάσει η αλλεργία μου αλλά από την άλλη βαρέθηκα το κρύο, τη βροχή και τη συνεχή συννεφιά!!

Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω τα αγαπημένα μου για το Μάρτιο! Δεν είναι πάρα πολλά αλλά σίγουρα κατά τη γνώμη μου αξίζει να τα δείτε!!






Ας τα δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά:







Ένα προϊόν που χρησιμοποίησα αρκετά τον προηγούμενο μήνα είναι η παλέτα με τις 18 σκιές της Elf. Τα χρώματα των σκιών είναι όλα υπέροχα και ευκολοφόρετα. Η ποικιλία χρωμάτων με έκαναν να θέλω να δημιουργώ συνεχώς και νέους συνδυασμούς. Οι σκιές σαν διάρκεια και απόδοση είναι αρκετά καλές και σίγουρα η παλέτα αξίζει την τιμή της ( γύρω στα 8€). Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω είναι ότι οι σκιές θρυμματίζονται λιγάκι.



Επόμενο προϊόν που δοκίμασα το μήνα που πέρασε είναι το conditioner της Dove με Argan Oil !! Το αγόρασα τυχαία γιατί ήταν σε προσφορά περίπου στα 2€. Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο καλό. Έχει έντονη αλλά υπέροχη μυρωδιά. Κάτι σαν κεράσι μου μυρίζει. Ενυδατώνει πολύ τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει και να τα λαδώνει. Κατά τη γνώμη μου κάνει όλα όσα υπόσχεται.




Επόμενο προϊόν που θεώρησα ότι πρέπει να μπει στα αγαπημένα μου είναι η βαφή μαλλιών Majirel από τη  LOreal. Δεν έχω δοκιμάσει καλύτερη βαφή. Τα χρώματα είναι πολύ ζωντανά και φωτεινά! Πέρα από αυτό όμως θεωρώ ότι δεν καταστρέφει τα μαλλιά. Τουλάχιστον στα δικά μου δεν είναι βαριά και δεν τα ξηραίνει! Τη χρησιμοποιώ εδώ και 4 χρόνια και δεν την αλλάζω! Όσες φορές είπα να αλλάξω το μετάνιωσα. Αν βάφετε τα μαλλιά σας δοκιμάστε τη.



Ένα προϊόν που είχα πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσω και είχα ξεχάσει πόσο τέλειο είναι, 
είναι  το αποσμητικό από Neutro Roberts (powder fresh).  Τρελαίνομαι για την υπέροχη πουδρένια μυρωδιά του που διαρκεί για ώρες!!











Τον Μάρτιο χρησιμοποίησα πολύ το Baked Blush από Beauty UK το no 2. Το συγκεκριμένο
έχει πολλή μεγάλη διάρκεια και έντονη απόδοση χρώματος. Το μόνο που δεν με βολεύει και τόσο είναι ότι έχει μεγάλη συσκευασία και δεν με βολεύει να το παίρνω μαζί μου όταν ταξιδεύω!




Ένα άλλο προϊόν που με εντυπωσίασε είναι το healing oil treatment από Macadamia. Έχει έντονη μυρωδιά, η οποία μου θυμίζει και κάτι ανδρικό! Η δουλειά που κάνει στα μαλλιά είναι τέλεια! Τα κρατά λεία και ενυδατωμένα για πολλές ώρες! Χρησιμοποιώντας το δεν μου δημιουργήθηκε ψαλίδα στις άκρες των μαλλιών μου!




Τελευταίο αγαπημένο για το μήνα Μάρτιο είναι το μολύβι φρυδιών από H&M στην απόχρωση  light brown. Η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει απόλυτα στα φρύδια μου. Δεν είναι καθόλου ξηρό σαν μολύβι! Απλώνεται πολύ εύκολα και δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι τελειώνει πολύ γρήγορα.





Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα μου για το Μάρτιο! Θα περιμένω την άποψή σας για αυτά…



Φιλιά πολλά!! Να περνάτε καλά…


Σχόλια

  1. Πολύ ωραία αγαπημένα! Το αποσμητικό της Neutro Roberts είναι το μοναδικό που χρησιμοποιώ και δεν έχω βρει κανένα καλύτερο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! :) Πραγματικά έγινε αγαπημένο αυτού του μήνα και σίγουρα και των υπολοίπων. Κορυφαίο!! Φιλάκια πολλά..

      Διαγραφή
  2. Και εγώ majirel χρησιμοποιώ! Είναι πολύ καλή όντως!!! Και οι σκιές τέλειες!!😃

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλή, και ειδικά στα χάλκινα χρώματα της! Αχ έχω μια μανία με τις σκιές. Φιλάκια Άννα μου!! :)

      Διαγραφή
  3. Καλό μήνα! Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο αλλά σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω το Macadamia oil, όλη τη σειρά βασικά και το baked blush! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Μήνα Αλεξάνδρα μου!! :) Αχ το λαδάκι από Macadamia κάνει υπέροχη δουλειά στα μαλλιά.Θέλω κι εγώ μετά από αυτό να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα της εταιρείας και ειδικά τη μάσκα αν και είναι ακριβή!! Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  4. 2-3 τα έχω δοκιμάσει κι εγώ και τα λατρεύω!!Φιλιά πολλά κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία προϊόντα! Δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα από τα παραπάνω, αλλά θέλω πολύ να δοκιμάσω το λαδάκι Macadamia :)

    Φιλάκια,
    www.beautyydust.blogspot.gr ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ωραίο λαδάκι!! Είμαι σίγουρη μόλις το δοκιμάσεις θα το λατρέψεις!! Φιλάκια πολλά <3

      Διαγραφή
  6. Χρονια Πολλα! Πολυ ωραια τα αγαπημενα σου! Εχω χρησιμοποιησει το λαδακι Macadamia και το αποσμητικο και τα αγαπω πολυ! Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά Εύα μου!! Με υγεία και αγάπη!! Είναι τέλεια!! Φιλάκια πολλά..

      Διαγραφή
  7. Γεια σου, είμαι καινούρια blogger... αν θες ρίξε μια ματιά... http://stroumfitasmurf.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφες οι επιλογές σου!! Θα συμφωνήσω απόλυτα και για τις βαφές της Majirel! Είναι καταπληκτικές, αν και πολλές φορές κάνω διακοπή και χρησιμοποιώ φυτικές για να προστατεύω τα μαλλιά μου. Φιλιά πολλά, Demy μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρτινάκι μου!! <3 Ναι είναι ότι καλύτερο πραγματικά.. Κι εγώ το κάνω αυτό με τις φυτικές κάποιες φορές!! Χρησιμοποιείς κάποια συγκεκριμένη?? Φιλιά πολλά κοριτσάκι μου!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ohh la la! Unboxing - ofarmakopoiosmou.gr

Γεια σας!! Τί κάνετε; Πώς τα περνάτε; Με καλοκαιρινή διάθεση πλέον είμαι και πάλι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας ένα νέο προϊόν που έφτασε στα χέρια μου! Σήμερα θα δούμε ένα προϊόν που έλαβα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο   ofarmakopoiosmou.gr  το οποίο φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον. Το προϊόν αυτό είναι το  Synchroline Synchrovit C  το οποίο θα βρεις   εδώ  . Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένας συμπυκνωμένος αντιγηραντικός ορός με βιταμίνη C, SOD  & Zinc. Υπόσχεται αντιρυτιδική προστασία και συνίσταται για ηλικίες 35 ετών και άνω ( Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όμως κι από μικρότερες ηλικίες ανάλογα με τις ανάγκες σας). Ο ορός αυτός υπόσχεται ότι σε  μόλις 30 ημέρες θεραπείας  καθημερινής βάσεως ελέγχει τη χρονογήρανση και φωτογήρανση, μειώνει τις ρυτίδες καθώς και τις γραμμές έκφρασης. Ακόμη βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος ενώ παράλληλα του χαρίζει ενυδάτωση.  Η χρήση που συνίσταται είναι 1-2 φορές την ημέρα ανάλογα με το βαθμό της φωτογήρανσης. Η κάθε συσκευασ

I Love Nude – Essence – Review

Γεια σας!! Τι κάνετε? Το σημερινό post είναι αφιερωμένο σε μία αγαπημένη εταιρεία πολλών από εμάς, την Essence και ειδικότερα στη σειρά « I love nude » που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Από τη συγκεκριμένη σειρά δοκίμασα τέσσερα προϊόντα μέσα από το b ( v ) loggers challenge που έκανε η Εύα από το http://fabandglowing.blogspot.gr/ H Εύα λοιπόν μέσα από το b ( v ) loggers challenge δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε προϊόντα που μόλις έχουν κυκλοφορήσει και να πούμε την άποψή μας. Έτσι λοιπόν είχα κι εγώ την ευκαιρία να δοκιμάσω μερικά προϊόντα της νέας αυτής σειράς!! Όπως είναι φανερό κι από το όνομα της νέα σειράς ( I love nude ) , η Essence δημιούργησε μία συλλογή με ποικιλία nude αποχρώσεων. Εγώ είμαι κορίτσι του nude ! Το προτιμώ στις περισσότερες περιπτώσεις. Γενικώς θεωρώ τα χρώματα αυτά σταθερή αξία!! Τα 4 nude προϊόντα που δοκίμασα είναι τα εξής: 1.      Essence XXXL nude lip gloss 06 Soft Almond 2.     Essence I love trends 03 I ‘m lost in y

Unboxing/Review - ofarmakopoiosmou.gr

Γεια σας!!  Στο σημερινό post  θα σας μιλήσω για δύο προϊόντα που έλαβα και δοκίμασα από το ηλεκτρονικό φαρμακειο  ofarmakopoiosmou.gr  για το οποίο σας είχα μιλήσει σε προηγούμενο post! (δες  εδώ )  Τα προϊόντα λοιπόν για τα οποία θα σας μιλήσω είναι η κρέμα προσώπου από Bepanthol καθώς και το νεράκι micellar απο Cleria .  H κρέμα προσώπου της Bepanthol εμπεριέχει προβιταμίνη B5 και άλλα θρεπτικά συστατικά. Υπόσχεται ότι αναπλάθει και ενυδατώνει την επιδερμίδα του προσώπου ενώ δεν αφήνει λιπαρότητα! Η αποψή μου για τη συγκεκριμένη κρέμα είναι αρκετά καλή. Ταίριαξε αρκετά στο δέρμα μου και ως βάση για το μακιγιαζ μου. Είναι μια ελαφριά κρέμα που ενυδατώνει το δέρμα και το κάνει πιο λαμπερό. Θεωρώ λοιπόν πως οι ξηρές ειδικά επδερμίδες θα τη λατρέψουν.  Το επόμενο προϊόν που δοκίμασα είναι το νερό micellair από τη σειρά cleria της Pharmasept.. Ένα νεράκι που αφαιρει τους ρύπους και το μακιγιαζ ενώ παράλληλα αφήνει μια πολύ ωραία αίσθηση στο δέρμα χωρίς ν