Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αγαπημένα Μαΐου 2015

Γεια σας!! Τι κάνετε??

Επιτέλους μπήκαμε στον Ιούνιο αν και η θερμοκρασία δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμη και κάπου κάπου το ξεχνάμε!! Ξεκινήσατε μπανάκια?? Εγώ έκανα πέντε!! Αλλά η θάλασσα είναι αρκετά κρύα ακόμη με αποτέλεσμα να μη μένω πολλή ώρα στο νερό!!

Το μήνα Μάιο αγάπησα πολύ κάποια προϊόντα τα οποία θέλω να τα δείτε!! Προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ ματιών δεν θα σας δείξω γιατί λόγω της αλλεργίας μου τα μάτια ήταν απαγορευμένη περιοχή!!




Αρχικά θα ξεκινήσω με δύο προϊόντα περιποίησης! Τον Μάιο δοκίμασα το αφρόλουτρο από Fa Vitamin&power με vitanin C &  Pink Grapefruit. Μυρίζει πολύ έντονα και δροσερά Grapefruit. Η μυρωδιά του μου θυμίζει δροσερό αναψυκτικό!! Επειδή είναι αρκετά έντονη η μυρωδιά διαρκεί για αρκετή ώρα στο δέρμα!! Έχει ουδέτερο pH.. Μου άρεσε πολύ!!


Επόμενο προϊόν περιποίησης είναι ο αφρός καθαρισμού από Frezyderm για τα παθογενή συμπτώματα της ήπιας, μέτριας και σοβαρής ακμής!Χρησιμοποιώντας τον είδα τρομερά αποτελέσματα σε κοκκινίλες και σπυράκια!! Σίγουρα δεν εξαφάνισε την ακμή μου αλλά τη μείωσε σε μεγάλο βαθμό! Είναι το προϊόν που μέχρι στιγμής με έχει βοηθήσει τόσο πολύ στο πρόβλημά μου!! Επίσης αφαιρεί πολύ καλά το μακιγιάζ! Σίγουρα θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ. Ψάχνω πολύ καιρό ένα καλό προϊόν για ακμή και το βρήκα.. Επομένως δεν θα αναζητήσω κάτι άλλο σύντομα..


Τα υπόλοιπα αγαπημένα μου είναι προϊόντα μακιγιάζ!


Πρώτο αγαπημένο προϊόν είναι Infallible 24H- Matte Foundation. Το συγκεκριμένο μου κάθισε πάρα πολύ καλά!! Είναι ματ αλλά δεν έδειχνε το πρόσωπο μου παστωμένο. Δεν το νοιώθω καθόλου βαρύ πάνω μου!! Κάνει το πρόσωπο να δείχνει ομοιόμορφο και δεν τονίζει τις ατέλειες!  Η κάλυψη του είναι μέτρια προς πολύ καλή. Θεωρώ πως για μένα είναι η ιδανική! Καλύπτει όλες μου τις κοκκινίλες και τα σπυράκια και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιώ κάποιο concealer. Είναι ότι πρέπει για λιπαρά δέρματα!! Και για τα ξηρά είναι πολύ καλό αρκεί το δέρμα να είναι ενυδατωμένο προηγουμένως! Μου άρεσε πολύ πολύ το συγκεκριμένο! θέλω να το χρησιμοποιώ συνέχεια.


Eπόμενο αγαπημένο είναι ένα κραγιόν από τη velvet matte σειρά της Golden Rose! Είναι το νούμερο 09. Θεωρώ ότι είναι το πιο ωραίο χρώμα για το καλοκαίρι! Ένα έντονο ροζ- κοραλλί. Φοβερό.. Επειδή μου άρεσε τόσο πολύ ήταν και το κραγιόν που επέλεξα για το giveaway μου!!  






Το Μήνα Μάιο χρησιμοποίησα πολύ και λάτρεψα το bronzer από Bourjois. Είναι αυτό σε μορφή σοκολάτας!! Στην απόχρωση 52! Έχει υπέροχο χρώμα και διάρκεια. Δεν περιέχει shimmer. Δεν είναι ούτε πολύ ανοιχτό ούτε πολύ σκούρο!  Δεν είναι ένα ψυχρό bronzer .. Πραγματικά κατά τη γνώμη μου αξίζει να το δοκιμάσετε..



Τελευταίο προϊόν είναι ένα ρουζ από essence στην απόχρωση 90 summer dreaming. Με κέρδισε τόσο πολύ αυτό το χρώμα είναι ένα κοραλλο-ροζ χρώμα απίθανο για την εποχή αυτή!!  




Αυτά λοιπόν ήταν τα προϊόντα που πραγματικά αγάπησα τον Μήνα που πέρασε!! Τα έχετε δοκιμάσει?? Εσείς τι αγαπήσατε??

Φιλάκιααααα...

Σχόλια

  1. Το κραγιόν το πήρα πρόσφατα και το φοράω συνέχεια!! Για της bourjois το bronzer έχω ακολυσει τόσο θετικα σχόλια!! Όμορφα όλα!! Φιλιά κορίτσι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το ίδιο έπαθα με το κραγιόν!! Το bronzer είναι υπέροχο. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μουυ!! Φιλάκια <3

      Διαγραφή
  2. telia prointa to lipstick fenetai poli omorfo kai to bourjois bronzer einai fantastiko!!!!! telio gia to kalokairi! :)

    Filakia polla!!

    Layla xx

    www.sprinklesofstyle.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι υπέροχα και τα δύο!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!! Φιλάκια πολλά!! <3

      Διαγραφή
  3. Το bronzer έχει μπει στην λίστα εδώ και καιρό! Δοκίμασε και το fit me από maybelline, είναι πολύ καλό make up!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το bronzer αξίζει πραγματικά!! Έχω δοκιμάσει το concealer από τη σειρά fit me και μου αρέσει πάρα πολύ οπότε θα δοκιμάσω και το make up!! Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση κορίτσι μου!! <3 Φιλάκιααα..

      Διαγραφή
  4. Το bronzer από Bourjois όλο λέω θα το πάρω και όλο το αναβάλλω! Πολύ όμορφα όλα!!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!! <3 Είναι φανταστικό το bronzer, μην το αναβάλλεις!! Φιλάκια πολλά..

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ohh la la! Unboxing - ofarmakopoiosmou.gr

Γεια σας!! Τί κάνετε; Πώς τα περνάτε; Με καλοκαιρινή διάθεση πλέον είμαι και πάλι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας ένα νέο προϊόν που έφτασε στα χέρια μου! Σήμερα θα δούμε ένα προϊόν που έλαβα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο   ofarmakopoiosmou.gr  το οποίο φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον. Το προϊόν αυτό είναι το  Synchroline Synchrovit C  το οποίο θα βρεις   εδώ  . Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένας συμπυκνωμένος αντιγηραντικός ορός με βιταμίνη C, SOD  & Zinc. Υπόσχεται αντιρυτιδική προστασία και συνίσταται για ηλικίες 35 ετών και άνω ( Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όμως κι από μικρότερες ηλικίες ανάλογα με τις ανάγκες σας). Ο ορός αυτός υπόσχεται ότι σε  μόλις 30 ημέρες θεραπείας  καθημερινής βάσεως ελέγχει τη χρονογήρανση και φωτογήρανση, μειώνει τις ρυτίδες καθώς και τις γραμμές έκφρασης. Ακόμη βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος ενώ παράλληλα του χαρίζει ενυδάτωση.  Η χρήση που συνίσταται είναι 1-2 φορές την ημέρα ανάλογα με το βαθμό της φωτογήρανσης. Η κάθε συσκευασ

I Love Nude – Essence – Review

Γεια σας!! Τι κάνετε? Το σημερινό post είναι αφιερωμένο σε μία αγαπημένη εταιρεία πολλών από εμάς, την Essence και ειδικότερα στη σειρά « I love nude » που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Από τη συγκεκριμένη σειρά δοκίμασα τέσσερα προϊόντα μέσα από το b ( v ) loggers challenge που έκανε η Εύα από το http://fabandglowing.blogspot.gr/ H Εύα λοιπόν μέσα από το b ( v ) loggers challenge δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε προϊόντα που μόλις έχουν κυκλοφορήσει και να πούμε την άποψή μας. Έτσι λοιπόν είχα κι εγώ την ευκαιρία να δοκιμάσω μερικά προϊόντα της νέας αυτής σειράς!! Όπως είναι φανερό κι από το όνομα της νέα σειράς ( I love nude ) , η Essence δημιούργησε μία συλλογή με ποικιλία nude αποχρώσεων. Εγώ είμαι κορίτσι του nude ! Το προτιμώ στις περισσότερες περιπτώσεις. Γενικώς θεωρώ τα χρώματα αυτά σταθερή αξία!! Τα 4 nude προϊόντα που δοκίμασα είναι τα εξής: 1.      Essence XXXL nude lip gloss 06 Soft Almond 2.     Essence I love trends 03 I ‘m lost in y

Unboxing/Review - ofarmakopoiosmou.gr

Γεια σας!!  Στο σημερινό post  θα σας μιλήσω για δύο προϊόντα που έλαβα και δοκίμασα από το ηλεκτρονικό φαρμακειο  ofarmakopoiosmou.gr  για το οποίο σας είχα μιλήσει σε προηγούμενο post! (δες  εδώ )  Τα προϊόντα λοιπόν για τα οποία θα σας μιλήσω είναι η κρέμα προσώπου από Bepanthol καθώς και το νεράκι micellar απο Cleria .  H κρέμα προσώπου της Bepanthol εμπεριέχει προβιταμίνη B5 και άλλα θρεπτικά συστατικά. Υπόσχεται ότι αναπλάθει και ενυδατώνει την επιδερμίδα του προσώπου ενώ δεν αφήνει λιπαρότητα! Η αποψή μου για τη συγκεκριμένη κρέμα είναι αρκετά καλή. Ταίριαξε αρκετά στο δέρμα μου και ως βάση για το μακιγιαζ μου. Είναι μια ελαφριά κρέμα που ενυδατώνει το δέρμα και το κάνει πιο λαμπερό. Θεωρώ λοιπόν πως οι ξηρές ειδικά επδερμίδες θα τη λατρέψουν.  Το επόμενο προϊόν που δοκίμασα είναι το νερό micellair από τη σειρά cleria της Pharmasept.. Ένα νεράκι που αφαιρει τους ρύπους και το μακιγιαζ ενώ παράλληλα αφήνει μια πολύ ωραία αίσθηση στο δέρμα χωρίς ν