Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Cherrybox Summer 2015

Γεια σας.. Τι κάνετε?
Σήμερα μου ήρθε το καλοκαιρινό cherrybox  και θέλω πολύ να σας το δείξω. Μου άρεσε πάρα πολύ...



Περιείχε 7 προϊόντα από τα οποία άλλα ήταν full size και κάποια άλλα δείγματα!! Πάντως όλα σας ποσότητες εμένα με ευχαρίστησαν!! Είχε μια πολύ καλή αναλογία μεταξύ των προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ! Οι εταιρείες που επιλέχτηκαν ήταν πολύ καλές!!

Πάμε να δούμε λοιπόν τι βρήκα εγώ στο κουτάκι μου:





-Πρώτο προϊόν που βρήκα είναι ένα full size αντηλιακό προσώπου με χρώμα από την εταιρεία Youth Lab. Είναι με δείκτη προστασίας 50 και είναι κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες. Είναι πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε, έχει λεπτόρρευστη υφή, ευχάριστο άρωμα και μένει σταθερό για ώρες!! Προσαρμόζεται στον τόνο του δέρματος και χαρίζει ομοιόμορφη κάλυψη. 

Τιμή: 50ml/20,40€

- Δεύτερο προϊόν είναι το white body butter από Natura Siberica. H κρέμα αυτή είναι κατασκευασμένη από καθαρό κερί μέλισσας και από φυσικά έλαια 8 φυτών της Σιβηρίας!! Προσφέρει εντατική ενυδάτωση, μαλακώνει και λειαίνει την επιδερμίδα!  Είναι full size!

Τιμή:200ml/14,31€

-Επόμενο προϊόν είναι ένα sun lip gloss από Nee Make Up Milano το οποίο προσφέρει ένα λαμπερό, καλοκαιρινό και ηλιόλουστο φινίρισμα! Δίνει την όψη <μόλις έξω από το νερό, με την αντανάκλαση του ηλίου> . Είναι full size! 

Τιμή: 16,50€

- Τέταρτο προϊόν είναι ένα βερνίκι νυχιών από την εταιρεία Kyana. Το χρώμα είναι υπέροχο. Εφαρμόζουν τέλεια, στεγνώνουν γρήγορα και διατίθενται σε πολλές αποχρώσεις. Full size!

Τιμή: 3,50€

- Πέμπτο προϊόν είναι μία πούδρα λάμψης από Bellapiere Cosmetics (Deja Vous). Eίναι ένα πολυχρηστικό προϊόν. Λειτουργεί σαν Highlighter, σκιά και eyeliner! Full size!

Τιμή: 13€ 

- Επόμενο προϊόν είναι τα μαντηλάκια μαυρίσματος από Aquatel, τα οποία εκμεταλλευονται την ιδιότητα του μαύρου τσαγιού και δίνουν χρυσαφένιες, μπρονζε νότες στην επιδερμίδα. 

Tιμή: τα 10 τεμάχια/ 9,95€

- Επόμενο προϊόν είναι ένα δειγματάκι αρώματος από ΖΟΝΙΟU. Συγκεκριμένα είναι το " Bronze Goddess" 

100ml/15€

-Τελευταίο προϊόν είναι μία μάσκα προσώπου από Natura Siberica. Αναζωογονεί την επιδερμίδα. Προστατεύει και ενισχύει το δέρμα, λειαίνοντας τις γραμμές με αποτέλεσμα το πρόσωπο να δείχνει πιο σφριγηλό, πιο φωτεινό και πιο νεανικό. 

75ml/ 8,95€

Αυτά λοιπόν ήταν τα προϊόντα του κουτιού μου!! Εμένα μου άρεσε πολύ!! Περιμένω και την δική σας άποψη!! Θα το πάρετε??Το πήρατε?? 


Φιλάκιααααα...





Σχόλια

  1. Αυτόν το μήνα δεν πρόλαβα το κουτάκι του Ιουνιου :( (κλαψ κλαψ) και έτσι αποφάσισα να παραγγείλω το cherrybox! Μου άρεσε πολύ που είδα full size προιόν από youthlab! Αφήνει λιπαρότητα η συγκεκριμένη κρέμα; Είναι σαν bb;
    Φιλάκια πολλά γλυκό κορίτσι, να τα χαρείς όλα! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει κοπελίτσα μου και το cherrybox μια χαρά είναι. :):) Κι εγώ χάρηκα πολύ με το αντηλιακό από youthlab. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Στο χέρι που το τσέκαρα δεν μου φάνηκε λιπαρό. Σαν κάλυψη δεν μου φάνηκε να έχει πολύ αλλά σίγουρα θα καλύπτει κοκκινίλες και δυσχρωμία πιστεύω!! Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ κι εσύ να το χαρείς κοριτσάκι μου <3<3 Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  2. Oooo ola fenountai polu orea! Einai kala ta beauty boxes epidei dokimazeis pragmata pou mborei na min ta epernes.

    Na ta xareis ola!!! :)

    Filakia polla!

    Layla xx

    www.sprinklesofstyle.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι κόλλημα τα κουτάκια αυτά!! Τα περισσότερα από τα προϊόντα που έχω βρει σίγουρα μόνη μου δε θα έμπαινα στη διαδικασία να τα αγοράσω ή να τα δοκιμάσω!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!! <3 Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  3. Αυτό το μήνα πιστεύω ότι είχαν μεγάλες καθυστερήσεις με τα κουτιά τους. Ακόμη περιμένω το Vana's box Και το κουτί του καλοκαιριού! Εκτός από την αντηλιακή, δεν έχω δοκιμάσει τίποτα άλλο, αλλά φαίνονται πολύ ωραία! Φιλιάααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Vana 's box άργησε πάρα πολύ!! Τους τηλεφώνησες να τους το πεις?? Ήταν ωραίο κουτάκι αυτό.Την αντηλιακή δεν την έχω δοκιμάσει, είναι καλή?? Μου άρεσε πολύ και το highlighter τώρα για το καλοκαίρι!!Φιλάκια πολλά κοπέλα μου <3<3 Να τα χαρείς τα κουτάκια σου!!

      Διαγραφή
  4. οο πολυ ωραιο το κουτακι!! θα με ενδιεφερε η αντηλιακη ειδικα εαν κανει για λιπαρα δερματα!!! φιλιαα να τα χαρεις ολα κοριτσι μ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κοπελίτσα μου!! <3 Θέλω κι εγώ να δω πως κάθεται η αντηλιακή. Αρχικά δεν είναι πολύ λιπαρή πάντως!! φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφο κουτάκι! Η αντιηλιακή της Youth Lab μου αρέσει πολύ!! Την έχω από το περασμένο καλοκαίρι και την χαίρομαι κάθε φορά! Ελπίζω να σου ταιριάξει! Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από τα υπόλοιπα εκτός από τo Bronze Goddess, το οποίο έχω σε full size και είναι υπέροχο! Το βερνίκι έχει τέλεια απόχρωση! Σούπερ καλοκαιρινή!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!! <3 Πολύ χαίρομαι για την αντηλιακή. Το Bronze Goddess θέλω πολύ να το δοκιμάσω.. Φιλάκια πολλάααα...

      Διαγραφή
  6. Δεν το πήρα καθαρά και μόνο για το αντιηλιακό γιατί το έχω και αφήνει αρκετή λιπαρότητα δυστυχώς. όπως και τα πανάκια για μαύρισμα δεν με ενθουσίασαν και μόνο στην ιδέα! κατα τα άλλα τα υπόλοιπα προιόντα ομολογώ πως τα ζήλεψα! πολύ θέλω να δοκιμάσω βερνίκια απο την Kyana και γαάκτωμα απο natura siberica!!!! καλές δοκιμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αντηλιακό μου αφήνει και μένα αρκετή λιπαρότητα..Θα προτιμούσα να μου είχε τύχει για λιπαρές επιδερμίδες. Θα το χρησιμοποιήσω πάντως όσο μπορώ!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!! Φιλάκιαααα...:)

      Διαγραφή
  7. Αγαπημένη μας Ντέμυ, ελπίζουμε να σε βόλεψε το Daily Suncreen Cream το καλοκαιρί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και με βόλεψε! :) Το είχα βάλει και στα αγαπημένα του επομένου μήνα!! Μέχρι στιγμής ότι έχω δοκιμάσει με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένη!! Σας ευχαριστώ πολύ!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ohh la la! Unboxing - ofarmakopoiosmou.gr

Γεια σας!! Τί κάνετε; Πώς τα περνάτε; Με καλοκαιρινή διάθεση πλέον είμαι και πάλι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας ένα νέο προϊόν που έφτασε στα χέρια μου! Σήμερα θα δούμε ένα προϊόν που έλαβα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο   ofarmakopoiosmou.gr  το οποίο φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον. Το προϊόν αυτό είναι το  Synchroline Synchrovit C  το οποίο θα βρεις   εδώ  . Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένας συμπυκνωμένος αντιγηραντικός ορός με βιταμίνη C, SOD  & Zinc. Υπόσχεται αντιρυτιδική προστασία και συνίσταται για ηλικίες 35 ετών και άνω ( Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όμως κι από μικρότερες ηλικίες ανάλογα με τις ανάγκες σας). Ο ορός αυτός υπόσχεται ότι σε  μόλις 30 ημέρες θεραπείας  καθημερινής βάσεως ελέγχει τη χρονογήρανση και φωτογήρανση, μειώνει τις ρυτίδες καθώς και τις γραμμές έκφρασης. Ακόμη βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος ενώ παράλληλα του χαρίζει ενυδάτωση.  Η χρήση που συνίσταται είναι 1-2 φορές την ημέρα ανάλογα με το βαθμό της φωτογήρανσης. Η κάθε συσκευασ

I Love Nude – Essence – Review

Γεια σας!! Τι κάνετε? Το σημερινό post είναι αφιερωμένο σε μία αγαπημένη εταιρεία πολλών από εμάς, την Essence και ειδικότερα στη σειρά « I love nude » που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Από τη συγκεκριμένη σειρά δοκίμασα τέσσερα προϊόντα μέσα από το b ( v ) loggers challenge που έκανε η Εύα από το http://fabandglowing.blogspot.gr/ H Εύα λοιπόν μέσα από το b ( v ) loggers challenge δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε προϊόντα που μόλις έχουν κυκλοφορήσει και να πούμε την άποψή μας. Έτσι λοιπόν είχα κι εγώ την ευκαιρία να δοκιμάσω μερικά προϊόντα της νέας αυτής σειράς!! Όπως είναι φανερό κι από το όνομα της νέα σειράς ( I love nude ) , η Essence δημιούργησε μία συλλογή με ποικιλία nude αποχρώσεων. Εγώ είμαι κορίτσι του nude ! Το προτιμώ στις περισσότερες περιπτώσεις. Γενικώς θεωρώ τα χρώματα αυτά σταθερή αξία!! Τα 4 nude προϊόντα που δοκίμασα είναι τα εξής: 1.      Essence XXXL nude lip gloss 06 Soft Almond 2.     Essence I love trends 03 I ‘m lost in y

Unboxing/Review - ofarmakopoiosmou.gr

Γεια σας!!  Στο σημερινό post  θα σας μιλήσω για δύο προϊόντα που έλαβα και δοκίμασα από το ηλεκτρονικό φαρμακειο  ofarmakopoiosmou.gr  για το οποίο σας είχα μιλήσει σε προηγούμενο post! (δες  εδώ )  Τα προϊόντα λοιπόν για τα οποία θα σας μιλήσω είναι η κρέμα προσώπου από Bepanthol καθώς και το νεράκι micellar απο Cleria .  H κρέμα προσώπου της Bepanthol εμπεριέχει προβιταμίνη B5 και άλλα θρεπτικά συστατικά. Υπόσχεται ότι αναπλάθει και ενυδατώνει την επιδερμίδα του προσώπου ενώ δεν αφήνει λιπαρότητα! Η αποψή μου για τη συγκεκριμένη κρέμα είναι αρκετά καλή. Ταίριαξε αρκετά στο δέρμα μου και ως βάση για το μακιγιαζ μου. Είναι μια ελαφριά κρέμα που ενυδατώνει το δέρμα και το κάνει πιο λαμπερό. Θεωρώ λοιπόν πως οι ξηρές ειδικά επδερμίδες θα τη λατρέψουν.  Το επόμενο προϊόν που δοκίμασα είναι το νερό micellair από τη σειρά cleria της Pharmasept.. Ένα νεράκι που αφαιρει τους ρύπους και το μακιγιαζ ενώ παράλληλα αφήνει μια πολύ ωραία αίσθηση στο δέρμα χωρίς ν